Herbaciany kącik Lafaye – Czarna i Zielona herbata
Poznaj napopularniejszą kawę w najlepszej wersji, 100% Arabica
Ta kawa to podróż w najlepsze rejony plantacji kaw, 100% Arabica
Prosto z serca rejonu wulkanicznego, 100% Arabica
Wyjątkowa i unikalna w Polsce kawa z Rwandy, 100% Arabica
Klasyka z Afryki w niezwykłej odsłonie, 100% Arabica
Bogaty smak i aromat prosto z Indii, 100% Arabica
Idealne proporcje odniany ziaren dla codziennej kawy
Niezykłe połączenie odmian arabiki, 100% Arabica
3 odmiany ziaren Arabiki w mocnej energetycznej odsłonie, 100% Arabica
Idealna kawa na spotkania
Skomponowana ze szczególną dbałością o aromat
Mocniejsza kawa – zrównoważona i zarazem intensywna
Królewska mieszanka najlepszych ziaren, 100% Arabica
Kawa prosto z Etiopii, 100% Arabica
Kawa do kompozycji ze słodyczami
Autorska mieszanka ziaren 100% Arabiki
Kawa aromatyzowana – wiele smaków!
ORTHODOX BLACK i GREEN TEA
Herbata czarna lub zielona liściasta – prosto z Rwandy
Mielona 100% Arabica z konopią siewną
ORTHODOX BLACK TEA i GREEN TEA
Czarna lub zielona herbata liściasta typu orthodox
Herbaciany kącik w Lafaye to smakowa podróż nad malownicze jezioro Kivu w Rwandzie
Herbata Black Orthodox to połączenie delikatnych herbat uprawianych na górzystych plantacjach zachodniej Rwandy w otoczeniu magicznego jeziora Kivu. Zbierane ręcznie listki, poddane tradycyjnemu procesowi zwijania, tworzą w filiżance niepowtarzalną kompozycję, która zaskakuje czystością i bogactwem smaku.
Czarna herbata pełnoliściasta typu orthodox
Kraj pochodzenia Rwanda
Masa netto 100 g
WIELKOŚĆ PORCJI:
3-4 g na 200 ml
TEMPERATURA WODY:
95oC
CZAS PARZENIA:
3-4 minuty
Herbata Green Orthodox to połączenie delikatnych herbat uprawianych na górzystych plantacjach zachodniej Rwandy w otoczeniu magicznego jeziora Kivu. Zbierane ręcznie młode pąki, poddane tradycyjnemu procesowi zwijania, tworzą w filiżance niepowtarzalną kompozycję, która zaskakuje czystością i bogactwem smaku.
Zielona herbata pełnoliściasta typu orthodox
Kraj pochodzenia Rwanda
Masa netto 100 g
WIELKOŚĆ PORCJI:
4 g na 200 ml
TEMPERATURA WODY:
70-80oC
CZAS PARZENIA:
1-2 minuty