Kawa Rwanda Bourbon 100% Arabica - Palarnia Kawy Lafaye
228
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-228,bridge-core-2.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Kawy Lafaye / Rwanda Bourbon

BRAZILIAN SANTOS

Poznaj napopularniejszą kawę w najlepszej wersji, 100% Arabica

COLOMBIA EXCELSO

Ta kawa to podróż w najlepsze rejony plantacji kaw, 100% Arabica

GWATEMALA

Prosto z serca rejonu wulkanicznego, 100% Arabica

Kawa Rwanda Bourbon
RWANDA BOURBON

Wyjątkowa i unikalna w Polsce kawa z Rwandy, 100% Arabica

KENYA

Klasyka z Afryki w niezwykłej odsłonie, 100% Arabica

INDIA PLANTATION

Bogaty smak i aromat prosto z Indii, 100% Arabica

CLASSIC

Idealne proporcje odniany ziaren dla codziennej kawy

COFFEE FUSION

Niezykłe połączenie odmian arabiki, 100% Arabica

MORNING COFFEE

3 odmiany ziaren Arabiki w mocnej energetycznej odsłonie, 100% Arabica

CAFFÈ DEL BANCHETTO

Idealna kawa na spotkania

AROMATICA

Skomponowana ze szczególną dbałością o aromat

ESPRESSO

Mocniejsza kawa – zrównoważona i zarazem intensywna

ROYAL COFFEE

Królewska mieszanka najlepszych ziaren, 100% Arabica

ETHIOPIA YIRGACHEFFE

Kawa prosto z Etiopii, 100% Arabica

CAFFÈ DOLCE VITA

Kawa do kompozycji ze słodyczami

KAWA BYDGOSKA

Autorska mieszanka ziaren 100% Arabiki

GUSTO ITALIANO

Kawa aromatyzowana – wiele smaków!

ORTHODOX BLACK i GREEN TEA

Herbata czarna lub zielona liściasta – prosto z Rwandy

CANNABI COFFEE

Mielona 100% Arabica z konopią siewną

RWANDA BOURBON

Poznaj trudno dostępną w Polsce kawę z Rwandy

Kawa Rwanda Bourbon

Poznaj wyjątkowy w Polsce smak kawy Rwanda Bourbon

Świeżo wypalona Rwanda idealnie nadająca się na latte czy espresso.

Kawę Rwanda Bourbon wyróżnia posmak, w którym wyczuwalna jest nuta ciemnego kakao połączonego z winną słodyczą. Kompozycja ma delikatnie cytrusowy akcent.

OPIS KAWY:

Rodzaj kawy: 100% Arabica, ziarnista
Kraj pochodzenia: Rwanda
Odmiana: Red Bourbon
Wysokość upraw: 1600-1800 m n.p.m.
Metoda obróbki: półmyta
Stopień palenia: średni

 

PARZENIE:

tradycyjne – tygielek ,pyszna również z ekspresu ciśnieniowego ; wszystkie typy parzenia

 

ODCIEŃ PALENIA:

średnio ciemny (włoski lub espresso)