Royal Coffee królewska mieszanka ziaren 100% Arabica Lafaye Bydgoszcz
698
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-698,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Kawy Lafaye / Royal Coffee

BRAZILIAN SANTOS

Poznaj napopularniejszą kawę w najlepszej wersji, 100% Arabica

COLOMBIA EXCELSO

Ta kawa to podróż w najlepsze rejony plantacji kaw, 100% Arabica

GWATEMALA

Prosto z serca rejonu wulkanicznego, 100% Arabica

RWANDA BOURBON

Wyjątkowa i unikalna w Polsce kawa z Rwandy, 100% Arabica

KENYA

Klasyka z Afryki w niezwykłej odsłonie, 100% Arabica

INDIA PLANTATION

Bogaty smak i aromat prosto z Indii, 100% Arabica

CLASSIC

Idealne proporcje odniany ziaren dla codziennej kawy

COFFEE FUSION

Niezykłe połączenie odmian arabiki, 100% Arabica

MORNING COFFEE

3 odmiany ziaren Arabiki w mocnej energetycznej odsłonie, 100% Arabica

CAFFÈ DEL BANCHETTO

Idealna kawa na spotkania

AROMATICA

Skomponowana ze szczególną dbałością o aromat

ESPRESSO

Mocniejsza kawa – zrównoważona i zarazem intensywna

ROYAL COFFEE

Królewska mieszanka najlepszych ziaren, 100% Arabica

ORTHODOX BLACK TEA

Herbata czarna liściasta typu orthodox – prosto z Rwandy

ORTHODOX GREEN TEA

Herbata zielona liściasta typu orthodox – prosto z Rwandy

ROYAL COFFEE

Nasz królewska mieszanka najlepszych ziaren Arabic

ROYAL COFFEE – królewska mieszanka ziaren Arabic w autorskiej mieszance Lafaye

Intensywna, aromatyczna kompozycja ROYAL COFFEE o zbalansowanej kwasowości. Taka właśnie jest autorska mieszanka 100% Arabic, której pomysł narodził się w naszych kubkach smakowych.
Kawy te w połączeniu ze sobą dają niepowtarzalne doznania, a nad ich doborem i proporcjami pracowaliśmy przez długi czas. Odpowiedni stopień palenia pozwala wydobyć z niej to, co najlepsze – harmonię smaku.
Intensywna, aromatyczna, mocna, lekko kwasowa , po prostu musisz ją spróbować…

 

Wszystkie nasze kawy świeżo palone smakują wyśmienicie i posiadają niezwykły aromat, którego próżno szukać w kawach komercyjnych.

PARZENIE:
wszystkie typy parzenia

 

STOPIEŃ PALENIA:
medium

 

INTENSYWNOŚĆ:
mocna

 

AROMAT:
Intensywny

 

KWASOWOŚĆ:
medium

 

POCHODZENIE:
Gwatemala, Rwanda